Teams.

Ben jij werkgever, teamleider of HR-medewerker en zie je dat jouw team of medewerker meer in beweging kan komen? Heeft jouw team weinig motivatie om de dingen aan te pakken of wordt er wel hard gewerkt, maar voel je weinig onderlinge verbinding? Een dynamisch teamtraject van To Act kan helpen om van jouw medewerkers weer een energiek en gedreven team te maken.

Reflecteer, experimenteer en kom in actie

Een training van To Act bestaat uit één of meerdere actieve trainingen waarbij verschillende spelvormen en activiteiten als boksen, mindfulness en ademhalingsoefeningen kunnen worden ingezet. Met je team kom je in actie, reflecteer en experimenteer je om zo tot een duurzaam resultaat te komen. Het met elkaar bewegen rondom een thema of probleem draagt bij aan meer zelfsturing van het team, aan het met elkaar en van elkaar leren en werkt drempelverlagend zodat er meer de psychologische veiligheid ervaren wordt.

Wanneer is het tijd voor actie.

Wanneer je als werkgever of leidinggevende merkt dat jouw team stroef loopt, is het verstandig om op tijd bij te sturen. Enkele uitdagingen waarin To Act jouw organisatie kan ondersteunen:

"We halen niet het maximale uit onze samenwerking"

'De medewerkers werken niet goed met elkaar samen'

'Er is een negatieve werksfeer'

'Er is weinig verbinding met elkaar'

'We werken samen, maar kennen elkaars kwaliteiten niet'

'Onze vergaderingen verlopen chaotisch'

'We missen een gezamenlijk doel'

Dit kan To Act betekenen voor jouw team.

Met een op maat gemaakt traject gericht op jouw/jullie specifieke doelen zul je als organisatie snel de vruchten plukken van de trainingen van To Act.

Meer zicht op de verschillende rollen in het team en hoe die ingezet en bijgestuurd kunnen worden

Meer begrip en zicht op elkaars sterke punten en verbeterpunten

Inzicht in welke routines waardevol zijn en welke energie kosten

Een teamleider die beter weet hoe het team begeleid wil worden

Een ervaring met To Act
'Een bijzondere en gevarieerde training waarbij actief bewegen afgewisseld werd met rust en verdieping op onszelf en onze samenwerking. Wouter onderzocht met ons een gebied waar wij snel aan voorbij gaan binnen ons team en tijdens ons werk. Hierdoor leerden we onszelf en elkaar beter kennen en voelden we een verbinding. Dit gaf mezelf en ons als team meer handvatten om in het werk anders te doen en het leuker te maken.'
Een ervaring met To act
'Ik geef graag cursus met jou. Je brengt rust en helpt om- zonder oordeel- stil te staan bij bij wat een ieder ervaart. Vanuit een authentieke belangstelling bevraag je de deelnemers op een respectvolle manier waarbij je af en toe met humor helpt te relativeren. Je bent creatief in het aanbieden van oefeningen en weet op die manier theorie, visie en praktijk met elkaar te verbinden. Hoewel we al vaak hebben samengewerkt is het iedere keer weer nieuw en inspirerend!'
Niels Farenhorst
klinisch psycholoog en psychotherapeut
Een ervaring met to act
'Als ik samenwerk met Wouter aan mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van teams, merk ik hoe fijn het is dat hij  zonder oordeel naar ons kan luisteren. Op zeer creatieve wijze weet hij vervolgens spel te koppelen aan ons vraagstuk. Zo ontstaat alle ruimte om zelf te ontdekken wat werkt en wat niet werkt. Hij nodigt uit om aan de slag te gaan met wat er op dit moment is in de situatie. Wouter werkt daarbij zowel aan ieders persoonlijke manier en rol, maar ook aan de onderlinge relaties. Daarmee weet hij het verbindend weefsel van ons team te versterken en betere samenwerking leidt tot groei en een toekomst gerichte mindset. Wouter beweegt makkelijk tussen voorgrond en achtergrond zodat het team maximaal zelf aan de slag gaat. Spel blijkt steeds weer een prachtige metafoor voor de manier waarop we ook in werkcontext samenwerken en daarmee zijn de sessies met Wouter zeer inzicht gevend.'
Mariëlle Zwaga
Lean & Kata-coach, corporate antropoloog

De team-pakketten van To Act.

Pakketten

Focus van dit traject
Maatwerk
Dagdelen (1 dagdeel = 3.5 uur)
Intakegesprek met opdrachtgever(s)
Voortgangsgesprek na iedere bijeenkomst
Evaluatie gesprek met opdrachtgever(s)
Kennismakingsgesprek
Resultaat

Inspiratiesessie (1-daagse reis)

Inzicht en bewustwording. Onderwerp ter bespreking. (inter) Actief en ervaringsgericht aan de slag.
1 dagdeel
1 uur
30 minuten
Gratis
Inzicht en bewustwording van eigen gedrag en patronen van het team tav van het gekozen onderwerp.

Pakket 2

Focus van dit pakket
Maatwerk
Dagdelen (1 dagdeel = 3.5 uur)
Intakegesprek met opdrachtgever(s)
Voortgangsgesprek na iedere bijeenkomst
Evaluatie gesprek met opdrachtgever(s)
Kennismakingsgesprek
Resultaat

Kortdurende training

Inzicht, bewustwording en experimenteren met nieuw gedrag wat helpt in verandering. Onderwerp ter bespreking. (inter) Actief en ervaringsgericht aan de slag.
2/3 dagdelen
1 uur
30 minuten
60 minuten
Gratis
Inzicht en bewustwording van eigen gedrag en patronen van het team tav het gekozen onderwerp. Meer openheid en verbinding.

Pakket 3

Focus van dit pakket
Maatwerk
Dagdelen (1 dagdeel = 3.5 uur)
Intakegesprek met opdrachtgever(s)
Voortgangsgesprek na iedere bijeenkomst
Evaluatie gesprek met opdrachtgever(s)
Kennismakingsgesprek
Resultaat

Procesgerichte training

Inzicht, bewustwording en experimenteren met nieuw gedrag wat helpt in verandering. Focus op continueren van werkzaam gedrag. Onderwerp ter bespreking. (inter) Actief en ervaringsgericht aan de slag.
3/6 dagdelen
1 uur
30 minuten
60 minuten
Gratis
Inzicht en bewustwording van eigen gedrag en patronen van het team tav gekozen onderwerp. Toename in flexibiliteit in het omgaan met toekomstige obstakels.

Veelgestelde vragen voor teams.

Ontdek wat To Act voor jou of jouw team kan betekenen.

Bel

06 82 33 51 59

Mail

info@to-act.nl

Bezoek

Dokter Stolteweg 82; gebouw 'Galilei'
8025 AZ  Zwolle